Lunchmenyer

Sallad och eventuella tillbehör medföljer alla lunchlådor.

Har du allergier eller önskar vegetariskt är det bara att skicka ett meddelande så löser vi det.

Vid varje rätt står det vilka allergener maten innehåller. Har du andra allergier som inte framgår i menyn så tveka inte att höra av dig. 

Vecka 16 (14-20 april)

Måndag;

Lasagne på klassiskt vis (Gluten, Mjölkprotein, Laktos)

Vegetarisk linsgryta med sting serveras med bulgur (Gluten)

Tisdag;

Stekt strömming med skirat smör och potatismos (Gluten, Mjölkprotein, Laktos)

Kycklingfilé med currysås och ris (Mjölkprotein, Laktos)

Onsdag;

Raggmunk med stekt fläsk (Gluten, Mjölkprotein, Laktos, ägg)

Bakad potatis med laxröra (Mjölkprotein, Laktos, Ägg)

Torsdag;

Fläskkotlett med potatisgratäng (Mjölkprotein, Laktos)

Kycklingpaj med tomater och basilika (Gluten, Mjölkprotein, Laktos, Ägg)

Fredag; Långfredag

Vecka 17 (21-25 april)

Måndag; Annandag påsk

Tisdag;

Panerad fisk med örtsås och kokt potatis (Gluten, Mjölkprotein, Laktos, Ägg)

Viltgryta med gelé och ris (Mjölkprotein, Laktos)

Onsdag;

Pannbiff med gräddsås, stekt lök och potatis (Mjölkprotein, Laktos, Gluten, Ägg)

Ugnsgratinerad blomkål med stekt potatis och tomatsallad (Mjölkprotein, Laktos,)

Torsdag;

Ärtsoppa med fläsk. Pannkakor med sylt och grädde (Gluten, Mjölkprotein, Laktos, Ägg)

Tacopaj med vitlökssås (Gluten, Mjölkprotein, Laktos, Ägg)

Fredag;

Kycklingsnitzel med kall bearnaisesås och rostade rotfrukter (Gluten, Ägg)

Fiskgryta med tomat och rotfrukter serveras med kokt potatis och aioli (Ägg)

Vecka 18 (28-4 april-maj)

Måndag;

Tisdag;

Onsdag;

Torsdag;

Fredag;

Vecka 19 (5-9 maj)

Måndag;

Tisdag;

Onsdag;

Torsdag;

Fredag;